Shine, Shine, Shine On!

hpim3972


Heyheeey! Overskriften i dette innlegget er fra sangen Shine On med The Kooks.
Snart kommer Stine, solstråla mi, og vi skal øve på den sangen sammen med Petter og Sverre. Vi skal nemlig delta på ukm til lørdag, og har 5 dager å øve på.. Og, jaaa, vi tar ting på sparket. Men det er bare kult å være med for moro skyld:)

Dagen idag har vært super. Først hadde vi om Barneteater på skolen, så dro jeg til reggistannlegen. Tok av halve reggisen idag :S Skal ta av resten om en måned. Jippi!
Resten av dagen var det samspill og kor, som alltid er like gøy. Jeg elsker å gå på musikklinja!

Har også hatt en fin dag ellers. Etter skolen dro jeg til skatehallen og så på Simen, Mike og co. Titta litt på dem, før jeg måtte dra på kunstløptrening. Innom butikken også, og tror det eller ei, men det er visst bilde av meg i TOPP(www.topp.no)  - igjen. Haha.. Synes det er superkult, så nå får du kikke innom en butikk, eller kjøpe deg bladet.

Hvordan har din dag vært?
- Emmie

6

så kult at du skaø være med!jeg skal ditt å se :Pbtw. elsker den sangen, hører på the kooks hele tiden

Du er så talentfull! Kan jo alt :D post bilde av klærne dine da? min joggedress har ikke kommet enda :(

Stine Leiulfsrud

du er solstråle!søtis:D

Elsker the kooks!

dagen har akkurat startet, men så langt så bra :-) stilig header :D

The Kooks er knall bra:DJeg har akkura begynt å blogge selv, og fant din blogg. Den var kjekk å lese, og du virker som en spennende person, med masse talenter. Håper du tar en titt på min blogg, jeg har ikke skrevet så mye enda, men det begynner å komme seg^^

Skriv en ny kommentar