Huff. FOR ET ROT!

rotete

For ikke så veldig lenge siden, var det faktisk ryddig på rommet mitt.. Nå ser det slikt ut!
Det er ikke bare bare og være seksten år, og klare å holde orden på alt...


Hadde det kommet en brannmann hit, hadde jeg garantert blitt flådd og torturert på placet, pga ledningene som er krøllet sammen om hverandre.
Og plakatene som er hengt opp er noe for seg selv... Jeg er ikke noe big fan av Tokio Hotel/Vanessa Hudgens, har heller ikke noe imot folk som er superfans, men jeg aner ikke hvorfor jeg har de på veggen uten grunn...( ?! )
tokiooooMen men, nå skal jeg ihvertfall prøve å få litt orden her, og rydde litt..

Har faktisk ryddet badet idag, uten at noen har bedt meg om det - så er litt stolt:)

Snart skal jeg til Stine og lese på prøve(r). Blir deilig å bli ferdig med alle disse prøvene, selvom jeg har to til neste uke..

Hva driver du med idag?
-Emmie

3

UPS... Glemte å unnskylde meg for den hemma tv'n min! Den er old, og jeg kjøpte den for mine egne penger da jeg var mindre! KJEMPESTOLT ^^,

Søtt rom du hadde! Har nok ikke fått ordentlig orden på mitt jeg heller, pappa har ikke fått opp skyvedørene til klesskapet mitt enda og jeg har ventet helt siden sommeren 2008! Begynner å bli temmerlig lei av å vente, men jeg håper jo det er verdt det da. Jeg hadde faktisk en gammel tv på rommet mitt når jeg var mindre, men den ble tilslutt for gammel at den begynte å lage rare pipelyder. Så mamma og pappa valgte å kaste den ut slik at de var sikre på at den ikke skulle eksplodere hehe :-)

jeg har trent i dag, lykke til med ryddingen:)

Skriv en ny kommentar