Heyhey, saturday!

God morgen allesammen :D


Noen som hadde det gøy igår?

Det hadde ihvertfall jeg !

  • Først var jeg jo på skolen.. Jeg elsker klassen min, fordi den er proppet full med herlige mennesker. Før gruet jeg meg til å gå på skolen. Nå gleder jeg meg som en ørn - hver dag! Men anyway - vi hadde to prøver..Det er jeg ikke så glad i, for de gikk like dårlig begge to... Men heldigvis er det ikke sånn superfarlig, for vi skal ha flere prøver i de faga...HURRA -_- he-he.
  • Etter skolen dro Stine og jeg til Sarpsborg, kikket litt i byen, før vi dro til frisøren. Wæææ.. Gal som jeg er, farget jeg håret mitt brunt. Jeg ble veldig fornøyd selv, og det er kjempedeilig med en forandring. Forandring fryder, vet dere!
  • Jeg måtte forte meg på trening etter frisøren, og det var ikke så lurt. Etter en halvtime på is, var jeg helt tappet for energi. Dere skjønner det at Emilie glemmer stadig å spise... Så rett etter trening, fikk mamma dratt av meg skøytene og kjørt meg hjem til brøskiver med servelat på ^_^
  • Når jeg hadde spist ferdig, skulle vi ut å kjøre med engang.. Klokken var typ 6, og jeg skulle til Susanne:D Siden mamma ikke ville kjøre helt til Hvaler alene, tok vi likesågodt med oss storesøster, Kine og mitt nye tantebarn - Oskar Mathias. Før vi dro til hvaler, tok vi en tur innom jobben min, Peppes. Det var kjempekoselig å se igjen folka på jobben min :) Har nemlig ikke jobbet pålenge, grunnet mye skolearbeid.
  • Etter en time på peppes, og jeg hadde rukket å dyttet i meg half and half ThaiChicken/Heavy Heaven og 0,8l med Pepsi, tok vi turen ut til Hvaler. Jeg kjørte, og det var litt skummelt - siden Oskar Mathias var med. Haha..! Jeg fant frem til Susie med engang ( Wow, thank God for min gode veisans )
  • Så var vi hos Susanne. Holiya, Bamdale, Mari og Julian var der også. Var utrolig funny. Susanne skole introdusere meg til Julian, men jeg trodde hun sa: Du må hilse på Julia, Emilie :) Jeg fikk jo sjokk, siden jeg trodde det var en gutt. Han hadde mørk stemme, gutteutseende og null pupper.. Heldigvis fikk jeg forklart det etter noen minutter at denne Julia var en Julian! Haha... Etter litt gitarspilling og masse dårlig humor, gikk vi bort på den gamle skolen til Susanne. Alle kidsa var på klubben! Jeg, for min del, elsker sånne ting. Dette var for ungdomsskole elever... Ungdommer nå som er 16-17, gleder seg villt til å bli 18, mens jeg, hadde gjort alt for å bli 12 igjen.  Alle de små gledene, som å dra på "klubben" å kysse en gutt for første gang. Aaah, det var ihvertfall veldig søtt å se på sånnne.. Vi hang utenfor, siden vi ikke hadde penger xD men selvfølgelig kom det jo mange søte små gutter ut til oss for å imponere med rare greier som å henge seg i klesstativer osv.. Det som var litt gøy, var at småbrødrene til kompisene mine var der! Det gjorde alt mye kulere. Brått en fredagskveld henger jeg med småbrødrene til de jeg pleier å henge med på fredagskvelden! Men men, klubben stengte tidlig, og etter at fjortissjentene hadde kysset ferdig med fjortissguttene sine, måtte alle hjem. Da gikk Susanne og jeg for å møte STINE:D Stine kom, og vi gikk til suse igjen, og Stian var også med ( Kompisen til suse) Vi hadde det utrolig artig! Mens de andre sov over, ble jeg hentet.. Skal se på tantebarnet mitt, Aurora(7) opptre i kor idag. Gleder meg faktisk litt :)
Her har du fredagen min i bilder:
0603200924806032009253rolfjonasogstianstinesusem
(brunt hår - Oskar Mathias - Rolf Jonas og Stian(simens lil´bro og sondres li´bro) - Sporene til Sus,Stine og meg)

HA EN SUPER LØRDAG ALLESAMMEN!

- Emmie

SANG IDAG:

6

Det er i slike situasjoner jeg kunne ønske at jeg var beste venn med jan thomas!:)

Susanne Klerud Hafstad

Han het ikke Mats :D han heter Stian :D

Heihei, så fin blogg du hadde :-)Jeg lurte på om au har lyst på gratis sminke? Ganske enkelt, det er bare å trykke på linken, bli medlem og samle poeng ^^Når du har samlet inn nok poeng kan du bytte de mot gavekort hos H&M, nelly.com og Åhlens :-)http://www.gratismakeup.no/Register.asp?r=9097 Ha en fin dag =)

Haha beste bilde av Oskar baby! Han ligger rett ut lesm :D hihi

Hahah! Dritnydelig da :D vet du hva? jeg farget håret mitt brunt nå nettopp =o jeg er spontan!

Ja får håpe på det;-P

Skriv en ny kommentar