Så var den helgen over!

Heey Hallå Allihopa!


Nå har jeg nettopp spist fler brødskiver enn jeg egentlig burde til frokost... 
Så nå må jeg være slum i joggebukse og nerde naturfag på datan :)

Hadde en tøff dag igår, nemlig:) Når jeg våknet, skjønte jeg ikke hvem hu dama i speilet med brunt hår var, og jeg var susete i hue i hele går.. Spiste ikke så mye heller, så det var derfor jeg tok det igjen med en svær frokost nå.

  • Kan jo fortelle litt igår da:) først var mamma og jeg en liten tur i byen.. jeg husker faktisk ikke hva vi skulle, men..:p Gikk og tittet litt i butikker og vindusshoppa! Jeg fant veldig mye kult på bik bok, og en superkul bukse de har fått på session, som jeg bare MÅ HA! Hoho.. lucky me har bursdag om 2 dager:D
  • Etter å ha surra rundt i byen, dro vi hjem og hentet kamera, så dro vi videre til Fredrikstad.. Skulle hente Stine, men gullungen var ikke ferdig, så vi ble bedt inn sålenge.. Mens mødrene våres(pluss pappan til stine) satt og drakk te, ordnet vi oss:) Vi skulle jo på russerevy, og da må man jo pynte seg... ehe, nææt! Men vi skulle jo være sammen med Oliver og Martin, og trengte ikke se ut som to budeier...! :D ( No offence', Stine! Hahahaha)  Anyway, vi kom oss til byen, hentet billettene og møtte folka i byen... Der traff vi også på våre herligste; Mari, Holiya og Susie :) De skulle jo også på russereeevy... :) Dumme som vi var, gikk vi opp til Martin før russerevyen - Stine og jeg er dårlig på å titte på klokka se -_- Så når vi først kom opp til Martin, og hilset på de koselige foreldrene hans, satt vi hele huset opp ned, for at vi skulle forte oss ned til byen igjen - FLAUT :$
  • Men men.. Moren til Martin kjørte oss ned, og vi fikk sett russerevy! Det var funny... ihvertfall dan helge! Serr. Når revyen var ferdig, dro vi til Martin. Det var kjempekoselig.. Guttene spilte gitar, og vi hadde det supært! Ble hentet av en supertrøtt mor seeeent, og sovnet så fort jeg kom hjem.. Idag er jo formen min suuuper.. -_- Butbut, it wasn't only only, som Petter Solberg sier! 
Her er en film av superflinke Oliver som spilte gitar igår... Tror han har laget sangen selv! ( Sorry for at jeg legger den ut, Oliver :/ håper du ikke dreper meg!)

3

Stine Leiulfsrud

så koseeeliiiiiig :D

Stine Leiulfsrud

haha, det var bare suuuuper pinlig når vi skulle på russerevyen, men eller var kvelden KNÆLL :D

Yeaaaah ! :D Amaaazing gitarspillin óg :D

Skriv en ny kommentar