EIRIK-HELG

Heyhoe! Eirik, bestevenn min, har vært hos meg hele helgen. Det har vært superkozy!


Dette gjorde vi;
  • På fredag feiret jeg bursdagen min. Jeg, selv synes det var kjempegøy - og tror de andre likte deg også.Stine, Oliver og Eirik sov hos meg.
img9785
  • På lørdag ble jeg vekket, og vi dro opp på lokalet og hentet all søppel. Vi slapp heldigvis og vaske, siden jeg og mine gode hjelpere; majo, eirik, stine & oliver hjalp meg da festen var slutt :) Etter det, kjørte vi hjem igjen, og vi spiste frokost. Ikke Eirik, selvfølgelig, for han sover så lenge! Så mens han lå og sov, rakk jeg å kjøre hjem både Stine og Oliver uten at han merket noe. Hahah! Da vi kom tilbake, våknet han til slutt heldigvis. Så måtte jeg desverre jobbe fra 5-10. Var faktisk dritgøy på jobb igår. Hurra! Var egentlig bedt i bursdag til Eirin, men dit fikk jeg ikke dratt :( Etter jobb kom mamma og Eirik og hentet meg, så dro vi ut på Glombo. Der var vi hos Odin, sammen med folka i klassen + mange flere. Var veldig koselig der, selvom vi ikke fikk vært så lenge. Så måtte vi stille klokka, og brått var det dritsent. Vi var derfor hjemme altfor sent, og la oss med engang. 
29032009372


Søndag morgen. Våkner av at lille Eirik står og pakker sammen tingene sine. Han skulle nemlig spille kamp kl.12, som igår hadde vært halv elleve. Og måtte være der tidligere enn det. Stakkars.. Jeg sov litt lenger. Trengte søvn - virkelig! Etter noen timer, kunne jeg dra ned i stjernehallen. Eirik hadde blitt skadet, så han kunne ikke spille.  29032009377

Men tøff som han er, spiste han noen smertestillende, og spilte de siste kampene. Btw vant de! Hurra for det også! Etter mange kalde timer i stjernehallen, skulle jeg egentlig på trening, men siden det hadde vært cup, var det "gruppe1" som hadde førsterett på isen. Så da cupen var ferdig, dro Eirik & mamma Anne tilbake til Oslo, og vi dro til Sarpsborg. Stinebaben ble også med, og vår kjære Oliver ringte litt før på dagen, og spurte om jeg ville være med på "bobling". Så Stine og jeg tok turen til Torsbekk. Det var veldig koselig, selvom jeg sugde som faen:(Men nå er jeg så trøtt og sliten. Dette har vært en superhelg, og håper dere også har hatt det bra! 
Nå skal jeg legge meg.
Gleder meg masse til imorgen. Mandager er alltid fett + at vi skal til Halden imorgen med klassen. Skal på en festival som musikklinja der har.

Goodnight!
-Emmie

4

ille at du føler det sånn! :- ( men kanskje du er den heldige ?følg videre med på konkurransen , tar kontakt om du vinner ! ;- )kos deg ikveld & veeldig fin blogg. www.lottapjoooos.blogg.no

hihi nice weekend!sv: Jeg vet, kuttet gjorde vondt :( hohoJeg vet, sorry for at jeg ikke svarte igår, noen ringte da jeg var midt i meldinga jeg skulle svare på, og da glemte jeg den etterpå :o men var en del der ja. Synd du ikke kom :( hadde vært kozy!

sv: mm, det hørtes godt ut! fin blogg :)

sv: hihi. Nei, jeg skulle åpne opp en øl med en snusboks, så klarte jeg å kjære meg brått :o var ikke særlig digg.Jaa! Det må vi :D

Skriv en ny kommentar