AFTER-SKI PERSONALFEST!

Yeah! Det ble et langt ord, men persfest blir det, og denne gangen med temaet; After-sk!


Var forresten helt greit å være på skolen idag. Vi var i halden de siste timene, og så på mda-linja der ha oppsetting. Mye bra.

Nå er jeg hos Stine, hun øver på gitar og er supergod! Vi har akkurat jobbet litt med norsken, som vi skal fremføre imorgen..eeh.. Det får gå som det går :-) 

Forresten, hvis du lurte, er dette den første mandagen min på veldig veldig veldig lenge, at jeg ikke har kunstløptrening. Skikkelig rart! Veit ikke hvorfor vi ikke har trening, men tror de "tar" isen i stjernehallen nå :( Trist, men kommer jo alltids igjen til høsten. Og kan alltids trøste meg med at det er sommer.

IDAG ER DET 85 DAGER IGJEN TIL HOVE! 
FLERE SOM SKAL DIT??

147512043fc715fc22d


Men men, nå skal jeg hjem å fikse meg - så blir det hæla i taket, som vanlig! :D

Dere får kose dere ikveld samme hva dere skal! Tipper at det ikke er så veldig mange andre som skal på personalfest idag, men...

PEACE AND LOVE AND CRAP AND LEMONPIE

-emmie

6

supergod er bare "litt" overdriv da :P hahaJEG SKAL OGSÅ DIT! :D

kan jeg spør hva du pleier å spise i hverdagene og i helgene? (frokost, lunch osv) du har liksom perfekt kropp!

Det er lov å spørre om alt - selvom det er det rareste spørsmålet jeg noengang har fått!Altså... Frokost i hverdagen fungerer dårlig, men det er jo grovtbrød med digg pålegg på! Og lunch er alltid brødskiver^^ og middag ++ er nesten alltid bare usunn crap.. Og i helgene spiser jeg alltid supermasse frokost! Og resten er også bare crap i helgen.... Er skikkelig usunn, men jeg trener kunstløp, og holder meg i form da vett!

sv: spørs når?, skal trene vettu! :o

Åå søren :( begynner halv 7 jeg! hadde vært kjempe kost :D

kunne du gitt noen eksepmler på hva du pleier å ha en vanlig hverdag? (eks: frokost 2 skiver med ost og smør, lunch 4 skiver, mellom 1 frukt osv)og en da som er en vanlig helgedag? takk!ps. kjempe bra blogg!

Skriv en ny kommentar