SAVN

Det er først nå jeg merker hvor sinnsykt mye jeg savner dere. 
Det pleide alltid å være Henriette, Emma og Emilie.
Vi har vært bestevenner siden barneskolen. Jeg husker det så godt, hvor stort det var å kjøpe "best friends smykke" i tredje klasse. Vi skulle kjøpe det på en bod som var på torvet, og vi skulle ha det hjerte som var delt i tre for at alle skulle ha én del hver. Små barn, store gleder
Vi hang sammen hele tiden, var med hverandre hjem, overnattet. Sånn bestevenninner gjør. Vi hadde vår egen "Burn book", som vi skrev hvem vi var forelsket i, hvem vi hadde kysset med osv.
På ungdomsskolen ble vi splittet. Emma og Henriette kom i samme klasse, mens jeg kom i en annen. Da ble vi flere. Superonsdag. Jeg digger dere, jenter. 
Ungdomsskolen gikk greit, og vi holdt fortsatt sammen. Alle hytteturene vi hadde, og de stundene vi bare kunne sitet sammen, uten å prate, men allikevel ha det dritbra.

Men videregående er verre, når man skal holde på gamle vennskap.
Det er greit i førsten, når alt er nytt. Vi møtes minst én gang i uken for å sladre om de nye folka, klassen osv. 
Selvfølgelig forandrer alle seg, men man er jo fortsatt den samme.
Det er helt sykt hvor fort og hvor lett kontakten brytes. Det kan gå måneder før vi sees, uker før vi snakker sammen, og for meg føles det helt rart. Det er sikkert litt annerledes når man går på samme skole, men så fort man bytter, brytes kontakten. Jeg har prøvd så godt jeg kan å holde kontakten, men er ikke alltid responsen er like bra. 

Derfor skriver jeg nå et innlegg, så dere kan skjønne hvor mye jeg savner å være sammen med dere!
Jeg savner det å si; her er bestevenninnene mine, og vi har vært det hele livet!
Så alle dere der ute som skal begynne på en annen skole enn barndomsvenninna/vennen deres, IKKE bryt kontakten.

Emma og Henriette, I really miss you!


dsc00988
bfhettimi
bestevenner
bursdagtileirin
cimg5991
bilde 6
Jeg elsker dere, jentene mine.

6

Sv: REIS! :D Du kjem ALDRI til å angre!No har eg forresten sett Skjult! Eg blei ikkje SO skremt, men mest fordi eg visste litt ka som skulle skje.. Digga søskenbarnet mitt! :D

(L)dere3

hoff, det er rart hvordan vennskap forandrer seg! kjenner det veldig godt igjen, men det er jo bare om å gjøre å hodle sammen! lage jentekvelder, dra på kino, og sånne ting.ekte venner klarer å holde sammen, selv om det går lang tid mellom hver gang man møtes!

Det siste bildet var helt nydelig! Pene jenter alle sammen :D

aw, så søtt!SV: haha, tulling, jeg skjønte at du ikke så at det var meg..

ofc! min superlative musikalske bestevenn :D

Skriv en ny kommentar