why so serious?

Jeg føler meg helt forferdelig nå. Karakterer går til helvette, formen er ille og jeg er trøtt. 

Imorgen er det naturfagsprøve _viktig_ naturfagsprøve som teller veldig mye for karakteren min. Naturfag er også avsluttende fag, så denne karakteren står resten av livet, så lenge jeg ikke tar det opp. (har ikke planer om det, nei)

Når jeg veit sånne ting, får jeg null lyst til å lese. Jeg får heller bare lyst til å dø, og våkne opp når sommerferien er her. Sommerferien skulle startet én måned før, så hadde jeg vært fornøyd. Da hadde jeg kanskje klart å konsentrere meg. 

Dagen idag har vært en drittdag, og det blir sikkert resten av uka også. 
Hvis dere synes musikkspilleren på siden er irriterende, kan jeg godt ta den bort. Hvis noen i det hele tatt er så mye innpå at den blir irriterenes da. Jeg har lyst til så mye, og ingenting av de tingene er skole.

Jeg synes skole tar altfor stor plass i livet. Alt dreier seg om skole. Man må gå på skole, få bra karakterer, for så senere få seg jobb, mann og barn, og thats it. Jeg er ikke der i det hele tatt. Jeg kunne godt slutta nå, jobbet litt, reist masse og levd livet. 

Tett innlegg.

- Emmie

dsc00043
gammelt bilde. savner masse gammelt.

6

Wow, du beskrev netopp livet mitt :P haha. Bra blogg :) Ta en tur innom min ! krida.blogg.no

Stine Leiulfsrud

herrlighet, du MÅ være tankeleser! for det du nettopp skrev er mine tanker for tiden! serr ass! det var som om jeg skulle sagt det selv! aaarghh -.-' nice bilde, btw!

Sv: Haha, off. Jeg må innrømme det var herlig med litt søvn, men nå har jeg problemer med å holde øynene åpne :)

"Bra at det ikke bare er jeg som har det forferdelig!

Tror du klarer deg bra, jeg ;) Det er bare til å gjøre sitt beste, og satse på at det går bra. Og hvis ikke; vel, da har du gjort ditt beste uansett.. Jeg stryker i sånn ca alle fagene i år. Ikke fordi jeg er dum eller noe, men fordi jeg har så stort fravær pga sykehusoppholdet mitt (som btw gikk over i dag:D:D) og mangler sånn ca alle prøvene fra dette halvåret. Får ikke hatt eksamen i mårra heller xD Men jeg har gjort mitt beste de gangene jeg har vært på skolen, så da er det ikke min feil. Det var det poenget jeg ville ha frem. Det ordner seg nok :)Og forresten; jeg leser bloggen din hele tiden, og den musikkspilleren er litt irriterende :P Men det går ann å slå av musikken på den, så jeg tåler det :PLykke til :)

yeah, to cool for school:)

Skriv en ny kommentar