Oslo tur og kos hos Sverre!

Idag våknet jeg av meg selv klokken 05.30, og var lys våken. Trodde jeg. Jeg tittet på klokka, og falt i søvn igjen med engang, og våknet igjen etter hundre år...altså fire timer!

Fikk en gal følelse i meg, og startet å rydde rommet. Resten av familien lå og sov, mens jeg ryddet rommet. Ikke logisk i det hele tatt. 
Etter litt kledde jeg på meg, og presset i meg litt frokost. 

Så kom mr.Jonas og hentet meg. Skulle nemlig sitte på med han til Oslo. Da vi kom inn til Oslo, fikk jeg melding av Eirik, om at han var syk og kastet opp, så ble ikke noen bursdagsfeiring som planlagt. Skulle egentlig møtt Alex også, men han drøyet den hjemme i Drammen. 
Så ble ikke mange konserter eller bursdagskake på meg, istedet ble jeg med Jonas for å shoppe, og det synes jeg var veldig gøy :D Jonas klarer faktisk å svi av halve lønna si på kort tid. Men han kjøpte seg en superawesome shorts og en superhansome blazer, og det var vel sånn ca verdt alle pengene. For ikke glemme skoene han kjøpte!:D

Jeg fikk også kjøpt meg noe. Hadde nemlig gavekort på Sole Service - som jeg måtte bruke!
Det tok lang tid, og vi rakk å gå innom tre forskjellige butikker, før jeg kjøpte meg disse;
53009345160

Helt vanlig, korte, kremhvite allstar sko.. Hurra!

Jeg skal være flink til å ikke shoppe så mye før USA turen som ikke er lenge til, så jeg lot være å kjøpe noe mer enn skoa, for ikke å glemme det søte mobilsmykke med en 'E' på! 

Så dro vi hjem igjen, og jeg tok turen til Sverre! Vi så på sånn tokyo-tegnefilm, spiste godis og koset oss MÆX!
Oliver ble også med, selvom han kom hjem fra sykehuset idag. Andre mennesker som var der; Stine, Holiya, Bamidale, Carl, Petter, Trym, Knut og Martin. 
Var en superawesome kveld!

Imorgen skal jeg jobbe fra 13-20, så får nok ikke blogget særlig allikevel. Imorgen har også tante bursdag, så jeg gratulerer henne her! :D

img0999
Sjekk ut bloggen til storesøstra mi; www.karosi.blogg.no

Nå skal jeg legge meg.. Tidlig opp imorgen! 
Ha en supersuperduperluper søndag:D

- Emmie

0

Skriv en ny kommentar