Ikke terror, men elgfare

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en koselig kveld med jentene hos Martine. Snakket om gamle minner og sånn klisjé greier man gjør på jentekvelder.
Kian kom også en tur da, men er alltid koselig å ha han med :)

Heldigvis fikk jeg sitte på de hjem, ellers hadde jeg vel blitt tatt av elgen. Hvis du lurer på hva jeg mener med det, kan du lese resten på bloggen til søstra mi. ( www.karosi.blogg.no )
Haha..

Idag er det 10.juni, og det vil si at det er ni måneder igjen til jeg blir atten. Da kan jeg få ordentlig bankkort, tappe øl på jobben, for ikke snakke om billappen :D Gleder meg!

dsc00733
Blir flaaau! Må bare dele dette bilde med dere. Jeg sitter å ser på gamle bilder nå, og det er så utrolig mye rart.
Hihi...

Imorgen er det aktiv park i kulåsparken. Ess i ermet, Karpe Diem og mange lokale band kommer. Jeg gleder meg veeeldig :D Skal synge konsert tidligere på dagen også, så det kommer til å bli en bra dag.

Nå skal Emilie snart sove, så vi blogges.

Peace and summerlove,

- Emmie


3

aktiv park imorgen, ja :-D

Åååh, ikke snakk om bankkort ;____; mamma nekter å kjøpe ting til meg på nettet så jeg ender med å nesten aldri få tak i fine ting, med mindre jeg er veldig heldig, jeg kjøper det av en veninne eller jeg er i London (heldigvis skal jeg dit i sommer hihi)Jeg er sikker på at den dagen jeg blir 18 kommer jeg ikke til å sette min fot i et handlesenter på månedsvis og bare shoppe alt online.

..folk er helt hysteriske for dissa æljæne---vi har dem jo rett utafor stua hver dagvi, så vi er coooole, hi hi

Skriv en ny kommentar