Jeg satt fast foten i et hull

dsc006921
Først vil jeg gratulere mitt fantastiske tantebarn, Josefine, med 4 årsdagen idag! 

Hun er den søteste fireåringen i verden, and I love her veeery much! 

Idag har vært en super dag. Begynte kl.09.00 på skolen, så på "Jalla Jalla", og dro hjem. 
Siden vi var ferdig så tidlig, ble jeg med til Fredrikstad med de andre i klassen. Vi gikk litt i byen og vindusshoppa, før vi dro hjem til Mari. Susanne, Stine, Holiya, Oliver og jeg ble med henne hjem for å ta ut rastaflettene hennes.
Vi satt alle rundt henne med hver vår strikkepinne ( bortsett fra Oliver, stakkar. Han er tross alt en gutt. ), og tok ut fletter.. Imens vi gjorde dette, så vi på "Parfymen". Jeg synes den filmen er dritbra, og det tror jeg de andre synes også.
Jeg måtte dra tidligere enn de andre, siden jeg skulle i bursdagsselskap. 
Jentene brukte hele syv timer på å få ut alle flettene. 
dsc00691

Bursdagen var koselig, og siden jeg har fri fra skolen imorgen, rakk jeg også å være litt sammen med venner før jeg nå snart skal legge meg.

Derfor møttes vi en hel gjeng, og satt oss på Peppes. Mari, Emilie, Henrikke, Oda, Bamidale, Stine, Holiya, Petter, Sverre, Oliver, Knut, Tom, Martin, Patrik og jeg hadde en super kveld der..
 Etter en visit på Peppes, skulle vi gå ut.. Martin og jeg hadde litt mye energi, og skulle kødde litt. Jeg skulle løpe over en stein, men på andre siden av den var et hull. Jeg satt fast foten nedi hullet og falt over.. Skoen hang igjen, og jeg lå midt i gågata og holdt på å le meg ihjel.
Det må ha sett så utroolig teit ut. Gjorde faktisk ikke vondt, men da jeg skulle legge meg nå, fant jeg ut at foten var hoven. Jaja.. Går nok over til imorgen :)

PEACE OUT,
- Emmie

4

Stine Leiulfsrud

haha, stakkars jenta mi :( det går nok over da!:Di går var en super dag! :D

haha:P Stakkar æ! Jeg trodde du sa du falt nedi et hull jeg xD

Hahah! Med foten! Det var like brutalt som om jeg hadde falt ned i et svært hull... Jeg hadde ihvertfall energien i behold igår!

Går Josefine i Fritznerbakken barnehage? Husker ho fra praksis før jul! Fin blogg!

Skriv en ny kommentar