Shoppaholiker.

dsc3089

Litt daarlig samvittighet etter garsdagen, men...... Hmm... Jeg er jente, har spart penger, og sist men ikke minst - jeg er i USA!

Igaar var jeg paa South Senter igjen, som er favoritt senteret mitt her.
Jeg kjopte:

  •  to par vans(lilla og lysegronne)    (vansbutikken)
  • to par oredobber ( 3mm ) lilla og saanne solvplugger   (hottopic )
  • byttet en kjole som ble odelagt i en bukse og to t-skjorter ( forever 21 )
  • kjopte vans til pappa
  • kjopte lunsjpose til karoline
  • vansbag
  • hippieband
Naa er sporsmalet mitt.. Skal jeg ta tatovering eller ikke ? Er saa redd jeg skal angre meg naar jeg blir gammel. Jeg har enten tenkt til aa ta intialene mine i nakken, eller peacetegn paa armen.

Hva tror dere ?

- Emmie

20

Stine Leiulfsrud

shoppaholicer - ME LIKE!:Djeg syns peacetegn på armen! definitivt!:D

du er på tur,og du er jente..du trenger ikke å si mer..hehe.. ;P

Holiya Dadfar

Bare shopp i vei! det er ikke ofte du er der! ! :)stemmer for det samme som Stine!

jeg er også shoppaholiker iblant :P

haha, alle har opplevd det samme! Ingen grunn til dårlig samvittighet, bare kos deg på tur du ^^Jeg har bestemt meg for å ikke ta tatovering, men hvis jeg skulle tatt nå.... Ville jeg valgt peace tegn på armen, men så kan det jo hende at det er ut om noen år. Og da kan det faktisk hende at du vil angre på det -.-

Ikke ta tatovering!! Jeg kjenner deg godt nok til å vite at du kommer til a angre så syykt på det!Dessuten så er peacetegn et type kors (litt antikrist faktsisk) Men serr.. ta å vent litt!! Tenk på huldrene på hytta.. :D

Greit, sostra miii! Siden vi har samme blod, horer jeg paa deg! Og saa er du tross alt bestevenninna mi! TAKK! Hiihii

øyvind trinborg

Tatovering er driiitfett, men de to forslaga dine suger. Initsialer i nakken vil si det samme som å gjemme den bort med en gang, og kanskje skamme seg litt i samme slengen. Fredssymbolet funker null! Det sier egentlig ingen ting, og DET kommer du til å angre på etter hvert. Jeg setter en knapp på et digert pentagram på ryggen. Det er opprinnelig symbolet for det feminine. Ting bare sklei ut litt med tiden.......satan og det derre der....Tommel opp for tattoo!Tommel ned for handling!God ferie;)P.S. Virka ikke som om storesøstrene likte denna hippierykningen der Emilie....hehe;)

Kine STOREsøs

NEI-NEI-NEI.....ikke tatto i det hele tatt,for du KOMMER til å angre,ja!!!!!! Så det så ;-)

en to tre fire fem seks sju!!!!! bæreposer---------- nei, jæ sier det jæ ! pluss veske og kamera-- kosær dæ nå ?

ille tilbakeholdne døm er a!initialer i nakken er ille fint det, vel og du bruker jo ofte fletter, så det vil synes!! tenk det du, øyvind, hi himen skal du ha EBS eller mer?? OG HVA HAR HULDRENE MED DETTE Å GJØRE? ha ha

Bestem sjøl du, Milje!

haha Fred blir vel aldri ut :Pog tegnet staar faktisk for anti atom virksomhet:) Det var saann det hele startet.Ikke ta tatto hvis du er usikker. Jeg skal hverfall tattoooo! yohhoo!

Noo, Emilie, du er bare 17 år :O Vent litt hvertfall!!

Stine Leiulfsrud

ååh, vi gleder oss helt villt til å være med deg også! det er DU som er best, og det vet dú :D hihiwow! gjett om du må forklare meg regler og alt når du kommer hjem, så må vi se en baseball-kamp :D det ser så kult ut!:Dmamma'n din er superheldig:p ny bok? klarte ikke å vente til du kom hjem til breaking dawn? haha:P men åssen er the host da? spennenede?

du må ta en tur innom starbucks å kjøpe frappuccino med blended creem og choclate chips! :-D det er utrolig godt!

Haha, Kaia!!! Jeg kjopte det den dagen jeg tok det bilde der! Det var litttttt sykt :OOOg til alle andre, jeg skal drite i den tatoveringa, sa PEACE out! Hahahaa :D

kom deg på baseballkamp og opp i Space Needle tjoho

The Herreys kan ihvertfall ikke ha tatoveringer!! Noe av det glætteste jeg har sett!! Nei, kjør på med en liten peacetatoo eller en initialtatoo du, kuuule Emilie...!!!!

amerika er laaaaangt !

Skriv en ny kommentar