LEGITIMASJON SA DU?

Klarer dere kanskje å gjette hvem de forskjellige er hvis jeg sier at ALLE har vært med i Astrid Lindgren filmer som små??????
Det bør dere ihvertfall.

Igår hadde vi nynorsk stil på skolen, og jeg følte egentlig at det gikk greit. Men men, vi får se. Den nye læreren vår har litt annerledes smak enn de forrige lærerne i norsk.
Etter norsk var det tid for dirigering, og jeg skulle egentlig ha oppvarming. Vi får karakter i det, og jeg var ikke særlig forberedt. Heldigvis slapp jeg, snill som Jon er. :) Veldig fornøyd med det. Etter skolen dro vi hjem til Oliver og spiste middag. Så var vi på Verdensspeilet sammen med maaasse folk.

Syv over halv ni kommer ryddegutten og spør hele bordet om legitimasjon. Det resulterte i at et par av oss måtte dra. Visste ikke at det var aldersgrense fra kl.20.37 ?
Rett etterpå går han til en av de kulturelle jentene som satt å drakk grønn te og hadde med seg røkelse på café, for å fortelle at vi hadde vist leg. De smilte litt, og lo litt, før han tok med seg 75 glass og gikk sin vei.
Ca en time senere, etter at vi hadde vært på McDonalds og spist en cheesburger gikk vi tilbake igjen. Da løp den kulturelle hippien tilbake til ryddegutten igjen, og kysset han på føttene. Så spurte hun han om han så gjeerne gjerne kunne gå til bordet vårt igjen for å sjekke legitimasjon én gang til! Selvfølgelig, nikket han, og kom igjen for å sjekke leg igjen. Jeg ble veldig irritert, og synes ikke det var noe koselig å være der lenger.

Så lurte jeg på om han kunne sjekke leg på resten av caféen også, men det kunne han desverre ikke, fordi han var venn med alle andre som var der, og han visste at de var over 18. Da svarte jeg at jeg synes det var utrivelig å være der. Jeg var den eneste som ikke drakk, så jeg var den eneste som brydde meg om det. hihi.
Så, etter litt, gikk de kulturelle berusede menneskene bak bardisken og forsynte seg med øl osv.

Skulle ønske sjenkebevillingen hadde vært der.
Lurer på hva som er verst egentlig.
1. Berusede mennesker (som er personell på stedet, kanskje?), som forsyner seg av alkoholen bak bardisken?
2. 18 åringer, kanskje noen 17 åringer(som ikke drikker) som sitter på en fredagskveld for å hygge seg med vennene sine?

Jeg tror jeg synes nr 1 er verst. Så det så.

Idag skal jeg jobbe på Peppes. Det er leeenge siden nå, en måned alt.
Fy fasen, som jeg skal sjekke leg. Haha. In your face.

Jeg er snart russ. Watch out.- Ems

0

Skriv en ny kommentar