Eirin er IKKE chubby!

Herregud. Det klikker i hodet mitt når jeg leser VGs artikkel om Eirin.
Hvis Eirin er chubby, da er alle andre norske "normale" jenter overvektige. Det blir jo helt feil. For det første synes jeg ikke Eirin ser så mye "fetere" ut en f.eks. Darja..  Og Charlotte ser jo ut som et beinrangel. Hvorfor får ikke noen av de andre jentene hets?

Og det er veldig lurt av tv 3 og sende dette på TVn når de veit det er mange 13-14 åringer som ser på! Great... Om noen år er alle ungdommer size zero!

Eirin er IKKE chubby, så Christer Falck kan bare dra tilbake på robinsonøya si og sulte seg der! :)

Synes du at Eirin er chubby?

EIRIN! YOU GO GIRL! HÅPER DU VINNER HEILE SHITEN <3

- Ems

6

Synes ikke hun er chubby, men jeg er forkjemper for at modeller faktisk skal være mye tynnere enn gjennomsnittet. De skal ikke representere den "normale kvinnen", men heve seg over det, og være hakket bedre. Altså; høye, grasiøse og tynne. Det er dessuten meningen at de skal være "kleshengere" der de går på catwalken og at klærne ikke skal bli forstyrret av verken pupper eller rumper. Skjønner egentlig ikke hvorfor det er så mye mas om at de er så tynne... Det er hele poenget. De er modeller, vi andre er ikke det. End of story.

Helt enig, Emilie!!! Ble provosert når jeg leste VG-artikkelen selv..

Helt enig med deg, Emilie! Eirin er ikke chubby ... skjønner ikke at folk gidder å si sånt engang, jenta er jo kjempepen!!

Stine Leiulfsrud

Emilie, you know i agree with you on this one!

Seriøst, det er bare latterlig å lese det Christer Falck har sagt - "Da jeg sa at Eirin var FHM-chubby, mente jeg egentlig å si at ho er glamourmodell-sexy... - selv hadde jeg valgt en chubby jente i stede for en modell, så egentlig er Eirin mer min type!"

ha ha ha ... pause ... ha ha ha

Hvis det var det han mente, hvorfor sa han ikke bare det da?

Eirin, du er ikke chubby - YOU LOOK GREAT!

Haha, Christer Falck er en chubby Jesus!

Heia Eirin! :D

Skriv en ny kommentar