Vil til London!

Nå har jeg endelig blitt bra i hodet. Har seriøst hatt vondt i hodet i HELE dag. Og idag som jeg hadde sååå mye å gjøre. Jeg har nemlig foredrag i kristendommen og prøve i historie til onsdag. I tilleg til det denne uka, har vi norsktentamen på fredag, men det gleder jeg meg egentlig litt til - vi skal skrive artikkel! :)

Jeg synes det er skikkelig vanskelig å finne ut hva jeg skal gjøre til året. Jeg vil både gå på tekst & skribent på Westerdals, Populermusikk eller produksjonsledels og kultur på NISS eller noe med media på Høgskoler et eller annet sted. Men brått noen dager, har jeg ikke lyst til det i det hele tatt. Huff. Og det er kort tid igjen til søknadsfristene.

Derfor vil jeg bare vekk. Jeg vil til London. Jeg er supersjalu på kjæresten min som skal dit til torsdag. Enda mer misunnelig på at han skal på skrillexkonsert. Jaja, jeg får vel min Londontur snart jeg også.

Bilde av kjæresten min og meg på Max :) Tatt av søstra mi, som for øvrig vant "KOMPIS-konkurranse" denne måneden. Grattis!

Så et bilde av en stk fornøyd Emilie i London - med Tango. Seriøst god brus :)

Har du vært i London før?

- Ems

2

Jeg skal til London i morgen;)

Holiya Dadfar

savner london :(

Skriv en ny kommentar