iPhone 4 :D

Igår var jeg på langåpendag på Torvbyen. Kris og jeg skulle kjøpe et nytt sim-kort til Oliver, siden han klarte å miste telefonen sin i glomma.....Nei, han var ikke full! Han lurte bare på hvilken vei strømmen gikk, og ivrig som han var kastet han mobilen uti samtidig som han pekte. 

Jaja... Poenget er at selgeren på elkjøp ekspress i Torbyen fikk meg til å kjøpe en iPhone 4 både til meg og min mor, så nå er vi stolte eiere. 
De er til og med hvite <3 Oliver fikk derfor min tlf, nokia n96 mini, som egentlig er verdens beste.......bortsett fra iPhone da! :P

Imorgen, eller om noen timer, reiser jeg til trondheim, hvor jeg skal delta på UKM landsmønstringen for andre gang! Kjempeglad for at jeg får oppleve eventyret to ganger, og gleder meg helt sykt mye.

24.06 er også jubileumsdato for Oliver og meg, og vi har nå vært sammen i hele to år.
Istad tittet vi også på leiligheter, for skal jo brått studere i Oslo til høsten :) Det blir nok bra!

 

Måtte slenge inn et bilde av oss også <3 

Nå skal jeg fortsette å pakke. Etter trondheim drar jeg rett på Hovefestivalen. Gleder meg  :D

 

- Ems
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Emilie Slangsvold

Emilie Slangsvold

21, Sarpsborg

Koselig at du stakk innom bloggen min.. Jeg heter Henriette Siri-Emilie Berg Slangsvold, og blogger om alt og ingenting! For tiden går jeg på Populærmusikk på NISS i Oslo, og bor på Grünerløkka med kjæresten min. Sjekk også ut www.kulturkode.no bloglovin Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits