Sommeren er ikke den samme uten Hove!

Denne sommeren skal jeg igjen på Hovefestivalen i Arendal, og dette blir min 5. gang. 

Det som er så fint med Hove er at de klarer å blande en rekke ulike sjangre og artister slik at mange forskjellige vesener kan ta seg turen dit for å oppleve sommerens vakreste festival.. Festivalområde er passe stort, så man rekker å løpe til en scene fra en annen for å få med seg en viktig konsert. På veien kan man dra med seg en øl eller to fra de koselige barene. 
I tillegg kan man leve gratis på festivalen ved å pante flasker og "glass". Det har jeg gjort hvert år nå, og har til og med tjent meg opp til en band t-skjorte! 

Mitt første år på Hove var i 2007, og jeg fikk så heldig som jeg var sett på The Killers og MCR sammen med storesøster. Det var dårlig vær, men den gode festivalstemningen var der. 

I 2009 dro jeg alene sammen med venner, og vi skulle bl.annet se Franz Ferdinand, The Thing Things, The Killers (igjen, fy faaasen så glad jeg var da) og Bring Me The Horizon. Jeg fikk ikke bare gode minner, festivalopplevelser og venner på denne festivalen - men jeg ble også sammen med kjæresten min, Oliver. Og vi har vært på Hove siden, og det er like koselig hver gang. 

Første dagen når vi kjører ned dit, setter opp teltet og tar den første ølen og venter på første band som skal spille - det er følelsen av Hove! 

Her er noen bilder fra tidligere Hovefestivaler; enjoy!og så klikka bildeopplasteren.... :) 

- Ems
 

hove12vip

0

Skriv en ny kommentar