Ønsker

I det siste har jeg tittet mye på biler på finn, siden min er veldig fuskete om dagen, og det er på tide å skaffe en ny.
Idag fant jeg en super bil, 09 modell til "bare" 45K, noe som er innafor den prisen jeg skal ha. Men daamn, der var den solgt gitt.
Her lønner det seg å være rask. Heldigvis ser storesøs på ny bil, så kanskje jeg kan ta over hennes gamle :)

Kom akkurat hjem fra teammøte med Foxtrot, og det er alltid like hyggelig. Planlegger teamtur som jeg dessverre ikke får blitt med på, pga By:Larm :(
Hadde det ikke vært for at jeg har kjøpt spesialbillett gjennom skolen, skulle jeg solgt den å vært med.. Men men, det kommer nok flere turer!

Og nå gleder jeg meg til å bli ferdig med eksamener og bacheloroppgave - så jeg kan begynne å studere noe nytt + fokusere mer på jobben.
Den 26.april holder jeg min første Festival, og dette blir i Fredrikstad på Verdensspeilet og Oscar Teater. Fyttigrisen som jeg gleder meg!

Selv om det er veldig stress å jobbe med både festival og bacheloroppgave samtidig, er det det jeg liker - ha mye å gøre! 
Jeg liker å tenke at om en måned har jeg bursdag.
Jeg liker ikke å bli eldre, men 22 høres helt ålreit ut, så jeg tror jeg overlever.

Til bursdagen min ønsker jeg meg 
- ting fra Søstrene Grene
- unødvendige ting fra dingsy og coolstuff
-Wallart fra society6
- Ny, passe stor skinnveske
- sminke er kjekt å ha, nå som jeg har begynt med det hver dag..
- en ferie
- penger! 

 

 

  • - Ems

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Emilie Slangsvold

Emilie Slangsvold

21, Sarpsborg

Koselig at du stakk innom bloggen min.. Jeg heter Henriette Siri-Emilie Berg Slangsvold, og blogger om alt og ingenting! For tiden går jeg på Populærmusikk på NISS i Oslo, og bor på Grünerløkka med kjæresten min. Sjekk også ut www.kulturkode.no bloglovin Bloggurat

Kategorier

Arkiv

hits